Постови

Приказују се постови за октобар, 2020

"LJUBI SE BOLJE NEGO ŠTO SAM ZAMIŠLJAO" Kenan i Rialda blistaju od zaljubljenosti u "Delegatima", progovorili o vezi i poljupcima! (VIDEO)

Слика
  Ljubav cveta. Na velelepnom imanju uveliko je u toku radio emisija  Marka Janjuševića Janjuša i Filipa Cara "Delegati" . Gosti u studiju su  Kenan Tahirović i Rialda Karahasanović  i govorili su o svojoj vezi i poljupcima. Već neko vreme smo u pregovorima za poljubac (smeh). Spontano je bilo, ja sam prepoznala potencijal u njemu - rekla je Rialda. FOTO: TV PINK PRINTSCREEN Rialda se ljubi bolje nego što sam zamišljao, bez reči sam ostao - rekao je Kenan. FOTO: TV PINK PRINTSCREEN Kako je sve izgledalo pogledajte u nastavku.  

LUDILO U NAJAVI! Janjuš i Car spremni za svoje nove ULOGE, od danas počinje SPEKTAKL! (VIDEO)

Слика
  Bacili se na svoj zadatak! Marko Janjušević Janjuš  našao se kod  Drveta Mudrosti,  opet u paru sa  Filipom Carem. Jedva smo zaspali noćas nakon onih ljubavnih klipova. Po mom mišljenju Fran i Sanja su u najvećoj ljubavi, stvarno su preslatki. "Načuo sam da spremate radio-emisiju, da li je to istina?" - pitalo je Drvo. Jeste, nije nam problem da i to odradimo sada, na gladan stomak. Biće na obostrano zadovoljstvo, neka bude to emisija upoznavanje. Moramo smisliti i ime, tražim i dve majice, ne bi to bilo loše. I da popijemo po 2, 3 piva! - predložio je Janjuš. FOTO: TV PINK PRINTSCREEN "Kakva je trenutna situacija sa tvojim emotivnim životom, Care?" - pitalo ga je Drvo. Sada je dobro. Ne sviđa mi se niko, osim Mine, ostale devojke su katastrofa - rekao je Car. U video - prilogu pogledajte detaljnije.

OSPORILE NJENE SUZE! Sandra i Jovala OPLELE po Dragani uz jutarnju kaficu! A onda otkrile ŠTA znaju o Šebezu! (VIDEO)

Слика
  Ovo su one primetile. Sandra Rešić, Jovana Matijević i Ana Bulatović  upustile su se u trač partiju uz jutarnju kaficu. Prva na redu za komentarisanje bila je  Dragana Mitrović , o kojoj nemaju najlepše mišljenje. Sve hoću da pitam Draganu, ali nikad da dođe red na nju na igri istine. Ona plače što ne može da ide u WC, zamisli? Uveče se desi haos i ona kao skače na krevetu i viče "rijaliti" - komentarisala je Sandra. Ona je meni mutna, čas mi je žao... Ima neke pokrete, gde ja vidim da radi nešto zbog rijalitija - dodala je Ana. FOTO: TV PINK PRINTSCREEN Ona juče u garderoberu priča sa Ivanom kako joj je ona jedini prijatelj. Izvini, ja Šebeza godinama znam... - ubacila se Jovana. Pazi, ona je ušla u vezu sa Šebezom, pa mu kaže da ne veruje muškarcima. A znala je kakav je. Pa, što nisi sama? - nastavljala je Sandra. On je ovde zlatan, kakav je inače napolju, znaš kada bi nekome takvu pažnju pružio? - govorila je Jovana. FOTO: TV PINK PRINTSCREEN Gledam juče neke moje ljude

ZAUZELA MESTO PORED ZAUZETOG! Mina i Kenan proveli jutro zajedno, on opipao teren, pa je ispitao za Cara! (VIDEO)

Слика
  Da li se nešto krčka? Mina Vrbaški i Kenana Tahirović  zbližili su se, pa jutro proveli sami kraj bazena, neobavezno ćaskajući. Ponaša se kao balavac neki. On želi da bude maskota ovde, da ga svi komentarišemo. Uzeo je periku i stavio Mići, zamisli da se tako trgne u toku noći - rekla je Mina. Ne može se tako igrati sa starijim ljudima - složio se Kenan. A Janjuš kako je p*dnuo noćas - smejala se Mina. Ma, kako je tebi sa Filipom? - pitao je Kenan. Super je, nego samo alkohol radi na mafiju, što bih rekla - pričala je Mina. U video - prilogu pogledajte detaljnije.

BESAN KAO RIS! Đedović OSUO PALJBU po zadrugarima zbog Kulićki! Najavio ŠTA IH ČEKA! (VIDEO)

Слика
  U međuvremenu stigao i da se našali. Marko Đedović  probudio se nervozan, pa jedva dočekao da osuje paljbu po zadrugarima, prvenstveno zbog odnosa sa  Kulićkama. Sad će da krene šlihtanje zbog cigara i svega. Spremni su da pu*e ku*ac zarad nečega! A onda će da vide! Ej, Bora je najbolji prijatelj sa Milanom, a druži se sa njima što ga vređaju i produkcija ih kazni... - besnio je Đedović, kada je ugledao Cara. Šta je, što ne kažeš Mini da poželi Milici dobro jutro? Haha, ona već zna kako se njegova majka zove! Jao, Mina, svake godine ista priča. Iste oči, isto sve - šalio se Đedović. FOTO: TV PINK PRINTSCREEN Snežana Ojdanić i Nenad Aleksić Ša  su sve vreme bili pored njega i slušali komentarisanje. U video - prilogu pogledajte detaljnije.

"Nadam se da ću ga videti..." Maja se OTVORILA Alenu, pa progovorila o detetu i BIVŠEM! Još računa na njega! (VIDEO)

Слика
  Prvi put iskreno o svemu! Maja Marković  retko kada priča o detetu i bivšem suprugu, a sada se otvorila svom novom izabraniku,  Alenu Hadroviću. Kažem ti, uopšte nisam planirala ovo... Sad u ponedeljak treba moj bivši muž da stigne iz inostranstva - rekla je Maja. Dobro, i? - pitao je Alen. Biće mi mnogo lakše, jer će biti sa detetom. Nadam se da ću ga videti za Novu godinu - rekla je Maja. FOTO: TV PINK PRINTSCREEN U video - prilogu pogledajte detaljnije.

TRUD SE NIJE ISPLATIO! Janjuš UVEO RADIKALNE promene, pa mu se obile o glavu! Besneo i šutirao po imanju! (VIDEO)

Слика
  Jedva su ga primirili. Marko Janjušević Janjuš  odlučio je da bude vredan danas, pa je ustao ranije, kako bi pripremio doručak. Međutim, odmah je nastao i prvi problem, pa je košarkaš vrlo burno reagovao. Šporet se ugasio, a on je napustio  Belu kuću , pa šutirao i vikao po dvorištu. Ja se u majku kunem, niko neće jesti! Prvi put ustanem da spremim doručak i ugasi se pola sata ranije! Sve ću pobacati sad! Majku vam je*em! - besneo je Janjuš. FOTO: TV PINK PRINTSCREEN U video - prilogu pogledajte detaljnije.

U PUNOJ SNAZI! Lepi Mića ne prestaje da radi na sebi, u OVOME mu niko ne može izaći na crtu! (VIDEO)

Слика
  Nije mario za druge! Već je svima poznata rutina  Lepog Miće.  Dok su zadrugari još u krevetu, on obavlja svoj trening. Sada je to malo odložio, ali nije vežbanje ni danas nije izostalo. Zasigurno je da Mići mnogo mlađi zadrugari ne mogu da stanu na crtu, a on se trudi da ostane u dobroj kondiciji. FOTO: TV PINK PRINTSCREEN U video - prilogu pogledajte detaljnije.

UZAVRELE STRASTI! Paula i Toma se opustili, pa AKCIJOM probudili sve zadrugare! (VIDEO)

Слика
  Nisu se ustručavali! Paula Hublin i Toma Pani ć dele krevet od momenta kada su započeli svoj "zadatak", koji je prerastao u emotivnu vezu. Dok zadrugari spavaju, nešto pred zoru, Paula i Toma nisu mogli da iskontrolišu svoje strasti, pa su dugo razmenjivali dodire ispod pokrivača. Iako je Panić ušao kako zauzet, više ne mari za  Nadeždu Biljić,  sa kojom ima dete, pa se ne libi da otvoreno pokazuje osećanja prema Hublinovoj. Da li su otišli korak dalje ili su samo dali sebi malo oduška - ostaje nam da nagađamo. U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Ljubavni parovi ZABLISTALI u punom sjaju, a Draganini jecaji zbog Šebeza odzvanjali imanjem! Dva LJUTA RIVALA u nikad ŽUSTRIJEM OKRŠAJU, Kristijan i Tomović otvorili sve karte, obezbeđenje odmah reagovalo (VIDEO)

Слика
  Bilo je napeto do ranih jutarnjih časova! Koliko god se zadrugari spremali za četvrtak veče i emisiju  "Gledanje snimaka" , uvek ih dočeka nešto čemu se nisu nadali. Nije drugačije bilo ni prethodne večeri. Mnoge tajne su raskrinkane, mnogi sukobi pokrenuti, dok je na neke odnose zauvek stavljena tačka. Ljubavni parovi su takođe nešto što obeležava ovu sezonu  "Zadruge" , pa je Veliki šef odlučio da ih obraduje, pokazavši im najlepše scene iz njihovih veza. Tako su se prvi mladenci,  Mina Vrbaški i Filip Car , susreli sa klipovima svoje svadbe, koja će zasigurno biti zapamćena. Iako je njihov odnos poprilično turbulentan, pa su i danas imali okršaj koji je odveo ka raskidu, nisu ostali imuni na ovakve scene, te su zaboravili na sve ružne momente i jedno drugom zahvalili za to u vidu poljupca pred svima. Takođe, zadrugari su imali prilike da vide početak odnosa  Sanje Stanković i Frana Pujasa , koji je vodio ka vezi. Međutim, Fran se ogradio od toga, pa zaključio d

NERAZDVOJI! Fran i Aleksandra se odvojili od svih, pa krenuli u šetnju po imanju! Nisu skrivali koliko prijaju jedno drugom! (VIDEO)

Слика
  Uživaju u samoći! U ranim jutarnjim satima, dok je većina zadrugara boravila u  Beloj kući, Fran Pujas i Aleksandra Nikolić  su odlučili da malo prošetaju. Naime, dvojac je šetao po celom imanju, a kako bi zančinili svoje uživanje razgovarali su na razne teme. FOTO: TV PINK PRINTSCREEN Aleksandra i Fran su poslednjih dana sve prisniji, a koliko im prija da zajedno provode vreme dokazuje i to da im i po niskim temperaturama nije bilo teško da se osame daleko od svih i šetaju napolju. Da li će ovo prijateljstvo da preraste Aleksandra i Fran su poslednjih dana sve prisniji, a koliko im prija da zajedno provode vreme dokazuje i to da im i po niskim temperaturama nije bilo teško da se osame daleko od svih i šetaju napolju. Da li će ovo prijateljstvo da preraste u nešto više, pokazaće vreme! FOTO: TV PINK PRINTSCREEN Kako je sve izgledalo, pogledajte u nastavku.

LJUBAVNE IGRARIJE U CIK ZORE! Mina skočila na Filipa, pa mu JASNO I GLASNO rekla: Odnesi me do papuča! On je imao samo jedan komentar! (VIDEO)

Слика
  Bilo im je zanimljivo! U cik zore dok je većina zadrugara spavala,  Mina Vrbaški i Filip Car  su bili budni. Oni su nakon burne noći, gde su se svađali više puta zbog čega je Mina i plakala, smirili strasti. Naime, oni su se u trenutku kada su se ugasila svetla, grlili i ljubili. U jednom momentu Mina je skočila a Cara i obasipala ga poljupcima na koje on nije ostao imun. Sve vreme dok ju je nosio u naručju, ona je bila nasmejana i skakala je od sreća. Na kraju, Mina je zagrlila Cara i rekla mu: Prenesi me tamo do papuča - rekla je Mina, što je Filip uradio uz komentar: Jao bože kolika žena - prokomentarisao je Filip. FOTO: TV PINK PRINTSCREEN Kako je sve izgledalo, pogledajte u nastavku.

VRELA AKCIJE PRED SVITANJE! Miljana i Zola se dohvatili pa zatresli rehabilitaciju! (VIDEO 18+)

Слика
  Nisu se kontrolisali. Nakon večerašnje emisije " Pitanja gledalaca ",  Miljana Kulić  i po svemu sudeći, njen aktuelni dečko,  Lazar Čolić Zola , zauzeli su dobro poznato mesto na velelepnom imanju. Oni su se našli u rehabilitaciji, i ni ovog jutra nisu odoleli jedno drugom, već su se prepustili strastima. FOTO: TV PINK PRINTSCREEN Kako je sve izgledalo pogledajte u nastavku.

"NE VRCKAJ, SLAB SAM..." Kristijan odmerio Sanju od glave do pete, pa je upozorio da ne može više da izdrži! (VIDEO)

Слика
  Sve je bila šala! Dok je sedeo i obraćao se porodici,  Kristijan Golubović  bio je očaran izgledom  Sanje Stanković , koja mu je donela čašu soka. FOTO: TV PINK PRINTSCREEN Ne vrckaj, slab sam na obaraču - rekao je Golubović. Takva sam po prirodi - uzvratila je Stankovićeva. Lavica, lavica kad ne bi mahnula repom, i da nema teranje.. Jao! - našalio se Kristijan. FOTO: TV PINK PRINTSCREEN U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

POTRESNA ISPOVEST! Đedović se poverio Kijinoj majci o porodičnoj TRAGEDIJI: "Obe su poginule..." (VIDEO)

Слика
  Nije mu bilo lako! Nadica Zeljković i Marko Đedović  tokom večeri sedeli su kod trema, te su pričali o životnim događajima koji su ih promenili, pa su se dotakni i slučaja sa  Miljanom Kulić , budući da su oboje imali žestok konflikt sa njom. FOTO: TV PINK PRINTSCREEN Meni su i jedna, i druga ujna mlade poginule, jedna u saobraćajoj nesreći. Nas je dosta bilo, baba i deda su imali veliku kuću, nas 11 unučića je bilo uvek tu - rekao je Marko. Tako su i mene, prvo su sažaljevali kao klinku, kao otac tuče majku, pa kada sam rodila, onda su me sažaljevali jer nemam nikoga, a da sam imala, onda bi bilo da sam k*rva konobarica - dodala je Nadica. FOTO: TV PINK PRINTSCREEN Neka svako sebi bira put, ja sam osetljiva kada mi neko dira dete, što se mene tiče, neka rade šta hoće - dodala je Nadica. Fiknuta po mozgu - rekao je Marko o Miljani. Đedoviću, pa ona (Kija) ne razgovara sa Matorom, pa je meni ona draga. Ko sa kim ima konflikt, mene to ne zanima, one imaju nesporazum, šta mene briga sa