Постови

Приказују се постови за новембар, 2020

Prvi veliki budžet Tomović dao misici Jovani, pa zakopao ratne sekire sa Milicom Kemez: "Ne želim neprijatelja u tebi!" (VIDEO)

Слика
  Prvi veliki budžeti su ovako raspodeljeni. Vladimir Tomović  je vođa ove nedelje i došlo je vreme da podeli budžete zadrugarima. Prvi veliki budžet, drago mi je što su stvari na svom mestu, ako je neko sumnjao u moje namere... Ide Jovani Ljubisavljević, uradio sam lošu stvar što sam rekao da sam zaljubljen u nju, lošu stvar što je plakala. Shvatio sam da moja rijaliti igra nije vredna ničije suze, jako mi je draga, vidite da je gledam kao prijatelja - rekao je Tomović.   Drugi veliki budžet Anji Todorović, bespotrebno sam bio grub prema njoj, nikad me nije vređala, želeo sam da te čeličim, iritiralo me što si napolju kačila mnogo storija, veza vam je sprdnja, lakrdija, mislim da sve što radite, radite veštački, mislim da si dobra i iskrena. Cvele ne radi dobre stvari po pitanju vaše veze, treba da bude muško. Treba da budeš sigurnija u sebe, nije izgled sve - rekao je Tomović. Treći veliki budžet ide Anakondi, ne družimo se, divna je devojka. Svaka ti čast kako se ponašaš ovde, ne sp

SVE BLIŽI! Maja Marinković i Anđelo nerazdvojni, samo traže razlog za priču! EVO o čemu su razgovarali! (VIDEO)

Слика
  Nove simpatije? Maja Marinković i Anđelo Ranković  sve više vremena provode zajedno, a sada su pred podelu budžeta  Vladimira Tomovića,  komentarisali kako bi mogli da prođu. Samo jednom sam dobio veliki budžet - rekao je Anđelo.   FOTO: TV PINK PRINTSCREEN Ma meni je to svejedno - rekla je Maja. Tebi će dati veliki budžet - rekao je Anđelo. FOTO: TV PINK PRINTSCREEN Meni? - rekla je Maja. Gotivi te, a i nova si - rekao je Anđelo. Kako je sve izgledalo pogledajteu nastavku.

"Za zeta..." U toku razmenjivanja nežnosti sa Miljanom, Zola se OBRATIO njenim roditeljima, pa NARUČIVAO šta mu treba! Da li će mu Marija ispuniti želje? (VIDEO)

Слика
  Ponovo vlada harmonija! Kako to obično biva kod  Miljane Kulić i Lazara Čolića Zole , njihove svađe ne traju dugo, pa se i današnja završila pomirenjem, a kasnije i masažom. Tokom iste, Miljana je osetila potrebu da se obrati roditeljima: Samo bih se obratila svojim roditeljima. Ako slušate ovo, nemojte mi kupovati ništa, dok ne smršam nosim samo trenerke - poručila je Miljana. Za zeta može nešto, ako nije problem. Trenerka, xxl - rekao je Zola. FOTO: TV PINK PRINTSCREEN U video - prilogu pogledajte detaljnije.

KOCKA JE BAČENA! Mina stavila tačku na odnos sa Vladimirom pa se posvađala sa Carom! A onda je Đedović napravio OPŠTI HAOS nazvao Miću LAŽOVOM! (VIDEO)

Слика
  Sve je burnije! "Mićina igra istine"  napravila je haos u  Beloj kući .  Lepi Mića  je nastavio sa škakljivim pitanjima, a na red je do  Mine Vrbaški  da prokomentariše odnos sa Vladimirom. Filip je jedini koji postoji za mene, i nije kao Mensur! A sa Vladimirom ne bih mogla više nikada da budem i u pravu je kad kaže, da me je bolje imati za prijatelja a ne za neprijatelja. Filip je neko sa kim moram da pričam mirno i tiho, takav odnos ću i da sačuvam. Ako se nešto desi, mirno ćemo da se raziđemo i neću da mu se svetim - rekla je Mina. FOTO: TV PINK PRINTSCREEN Naredno pitanje je bilo za zadrugare, neka odgovori  Đedovića : Da li misliš da Car sada laže po pitanju Tomovića? Ova igra nema smisla, ti sad ležeš! Rekao si mi kako Mina treba za omiljenog da izabere najboljeg, ja sam rekao pa da Cara, ti si mi rekao da te ne zezam i mislio si na Vladimira - rekao je Đedović. FOTO: TV PINK PRINTSCREEN Nakon komentarisanja zadrugara, Mina se obratila Filipu. Da nisi pričao sa njima

SMEH DO SUZA! Miljana napravila ŠOU: Snimila reklamu za PREPARAT koji je poboljšao Zolin i njen se*sualni život! Sada su rešeni svi njihovi problemi! (VIDEO)

Слика
  Posle ovoga nije mogla da se požali. Miljana Kulić  odlučila je da se oproba u još jednoj sferi. Naime, zamislila je da snima reklamu o proizvodu koji je pomogao  Lazaru Čoliću Zoli  i njoj da poboljšaju svoje se*sualne odnose. Dragi gledaoci, u ruci držim jedan preparat. U toku emisije, moj bivši partner, Zola, pokušao je da ovo upotrebi. Do tada je mogao dva minuta, a posle ovoga Zoli nije pao 2 sata. Imali smo se*s četiri puta, zahvaljujući tome što mu nije pao. Jednom dnevno se sme koristiti - rekla je Miljana. U video - prilogu pogledajte detaljnije.

OPŠTI HAOS! Veliki šef poslao zadrugarima nagradu nakon "Mićine igre istine" Filip napao Sanju tokom podele! (VIDEO)

Слика
  Nisa mogli da se slože! Nakon  "Mićine igre istine" Veliki šef  je poslao zadrugarima nagradu, zbog iskrenih odgovora na škakljiva pitanja. Lepi Mića  je pokušao da svima podjednako da podeli nagradu, ali nije uspeo. Najveći okršaj je izbio između  Filipa Cara i Sanje Stanković . FOTO: TV PINK PRINTSCREEN Kako je sve izgledalo, pogledajte u nastavku.

OTKAZALE MU KOČNICE! Car POBESNEO zbog Sanje, nije više mogao da kontroliše sebe, pa nizao GNUSNE uvrede i psovke! Mina je srčano branila! (VIDEO)

Слика
  Jedva uspela da ga smiri. Tokom večerašnje  Igre istine,  došlo je do mnogobrojnih sukoba.  Sanja Stanković i Filip Car  takođe su imali okršaj, zbog čega je Car bio besan kao ris i nakon završetka igrice. Da mi se smeje jedna Sanja Stanković. Kao, ona je igrala za cigare. Trebam joj je*ati mater, da joj pi*am po faci i kapi onoj - vikao je Car. Prestani, to je žena - rekla mu je Mina. To je žena kojoj se treba mokriti i sv*šavati po faci - nastavljao je Car. FOTO: TV PINK PRINTSCREEN U mom prisustvu nećeš tako pričati - odbrusila mu je Mina. U video - prilogu pogledajte detaljnije.

REAGOVALO OBEZBEĐENJE! Milica nasrnula na Erminu, a onda je ustao Bora pa Pašovićevoj OČITAO BUKVICU! (VIDEO)

Слика
  Žučna rasprava! Nakon teškog verbalnog okršaja,  Ermina Pašović i Milica Kemez  nastavile su da se svađaju, a u jednom trenutku je Milica nasrnula na Erminu.  Lepi Mića  koji je bio u blizini, uspeo je da ih razdvoji a onda je Ermini prišao i  Bora Santana , koji je stao na stranu  Milice Kemez . Ti si jedna kleptomanka i izmišljaš tužnu priču - rekla je Ermina. Ja imam familiju i nisam kleptomanka, nemoj tako da me nazivaš - rekla je Milica, i nasrnula na Erminu. FOTO: TV PINK PRINTSCREEN Ako je još jednom tako nazoveš j*baću ti sve, ne znam ko te pali od da to radiš, ali ja tebe stvarno ne razumem. Nemoj tako da je nazivaš nije lepo i znaš da je boli, znam ja odakle ide ova priča i molim te smiri se. Ne možeš tako da pričaš sa njom ona je moja devojka - rekao je Bora. Ja sam samo rekla istinu i nisam rekla da je prostitutka ja sam je samo pitala čime se bavila! Ja znam ko je ona, i mene niko ne negovara ona je jedan lažov i ja ću da pričam sa njom kako ja hoću, ona je mene izdala o

NE MOŽE DA ZABORAVI ERMININE REČI: Car VAN SEBE zbog sumnje koja ga muči! Propitivao Minu o Tomoviću i Mensuru! (VIDEO)

Слика
  Ona mu objašnjavala do detalja svoje prethodne veze. Nakon razgovora sa  Erminom Pašović, Filipa Cara  muči sumnja da li  Minu Vrbaški  još uvek zanima  Vladimir Tomović  u emotivnom smislu. Kako nije mogao da je ne propita, nastala je još jedna njihova žučna rasprava. Ne mogu na svačiji komentar da ustajem i demnatujem. Mi smo u tom razgovori razgovarali o greškama koje smo pravili, kako on, tako i ja. I tada sam mu rekla da ne postoje više emocije sa moje strane - objašnjavala je Mina. A Mensura? Da li si iskreno volela? - pitao je Car. U početku uopšte nije bilo iskreno, radila sam iz inata sve, bio mi je samo simpatičan, nije bilo nekih emocija - pojasnila je Mina. FOTO: TV PINK PRINTSCREEN U video - prilogu pogledajte detaljnije.

NJENI JECAJI ODZVANJALI SU IMANJEM! Milica PRED PUCANJEM zbog svađe sa Erminom, završila u suzama, pa udarala GLAVOM O ZID! (VIDEO)

Слика
  Niko nije mogao da je smiri! Nakon žestokog okršaja  Ermine Pašović i Milice Kemez,  obema je trebalo vremena da dođu sebi. Zbog gnusnih uvreda koje su međusobno izrekle, Milica je završila u suzama, jecajući. Nije želela da tome bilo ko od zadrugara prisustvuje, pa je izašla iz Bele kuće i osamila se u dvorištu. FOTO: TV PINK PRINTSCREEN Njen plač odzvanjao je imanjem, a od tuge počela je udarati glavom o zid. Mnogi su joj prilazili, pokušavajući da je uteše, ali niko nije mogao da je umiri. FOTO: TV PINK PRINTSCREEN U video - prilogu pogledajte detaljnije.

SKRHKANA BOLOM, Aleksandra napisala POTRESNO pismo svojoj porodici! Zahvalila im se na svemu, a OVO je tražila od njih! (VIDEO)

Слика
  Dok su svi spavali, ona je pisala. Aleksandra Nikolić  je ove večeri rešila da se zahvali svojoj porodici na svemu što su učinili za nju, potom im se izvinila za sve što im je priredila u ovoj sezoni  Zadruge . Ona je pored toga, imala par zahteva i želja , pa je zamolila da joj pošalju čestitku pošto joj rođendan sleduje u četvrtak. Ona je želela da na bilo koji način dobije potvrdu da nisu razočarani u nju. FOTO: TV PINK PRINTSCREEN Znam da sam pogrešila u nekim stvarima, ali sve se da ispraviti - napisala je. Detaljnije u video - klipu ispod teksta.

DALA MORALNU PROCENU! Nataša PROBILA LED, pa odgovarala na škakljiva pitanja! Usledio SKANDAL, Janjuš je ISTERAO IZ EMISIJE! (VIDEO)

Слика
  Nije mogao da sluša njeno izlaganje! U toku je još jedna radio-emisija  "Delegati" , čiji su domaćini  Marko Janjušević Janjuš i Filip Car. Prvo su ugostili  Natašu Radan,  koja je otvorila današnju emisiju, a tema je bila "Moral u kući". Meni je to sve jedna velika sprdačina, ni sprdnja nije. Ja sam iskrena, za razliku od svih. Ne sviđaju mi se ove žene koje glume moral i neko poštenje, a ovo nije mesto za to. Klasično foliranje - počela je Nataša. FOTO: TV PINK PRINTSCREEN Pauli se ništa nije obilo o glavu, zato što je slobodna i može da radi šta hoće. Meni se uzima za zlo i ako prođem u šortsu. Anđelo i ja smo se viđali dva, tri puta nedeljno - bila je neiskrena Nataša. Janjuš je pobesneo zbog neiskrenosti  Nataše Radan , pa je isterao iz emisije uz psovke. U video - prilogu pogledajte detaljnije.

"BATALI SANJU!" Uživo u radio-emisiji STIGLO PISMO Pauli i Franu! Evo šta su im poručili najbliži! (VIDEO)

Слика
  Svi ostali u šoku. Radio-emisija  "Delegati"   i dalje traje, a Marko Janjušević Janjuš i Filip Car imali su pripremljena pisma za zadrugare. Janjuš je izvukao prvo pismo za  Paulu Hublin i Frana Pujasa: Želimo da znate da smo iz vas u svemu. Daj šansu našoj Pauli, onaj kriminalac Toma je bio samo odskočna daska za vas! Sve je top! Prijatelj Bruno se ne ljuti. Paula, zameramo ti što otkrivaš sline iz nosa! Volimo vas, Frane, otkači Sanju! - glasilo je pismo. U video - prilogu pogledajte detaljnije.

ŽESTOKA VRELA AKCIJA I NEŽNI POLJUPCI! Car i Mina začinili i OVO jutro u hotelskoj sobi (18+ VIDEO)

Слика
  Sve se treslo. Mina Vrbaški  i  Filip Car  otišli su do hotela  "Zadruga" , gde spavaju ove nedelje kao vođa i omiljena ličnost. Kada su se smestili u krevet, odmah je krenula i vrela akcija. FOTO: TV PINK PRINTSCREEN Oni su još jednom zatresli jorgan planinu, a koliko su uživali, videlo se kada su sklonili pokrivač. FOTO: TV PINK PRINTSCREEN Ni jedno ni drugo nisu skidali osmehe sa lica, a Car je nastavio da ljubi Minu. FOTO: TV PINK PRINTSCREEN Detaljnije u nastavku ovog teksta.